Rólunk, szolgáltatásaink

Vállalkozásunk 2014-ben jött létre azzal a céllal, hogy kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást nyújtson a személygépkocsis személyszállítás, reptéri transzfer területén. Ennek körében állandó, rendszeres reptéri járatokat indítunk Pécs és Budapest, valamint a környező országok repterei között. Sokoldalú szolgáltatásunk nem csak a reptéri utaztatásra korlátozódik, igény esetén szívesen állunk rendelkezésére amennyiben fesztiválokra, családi vagy baráti rendezvényekre szeretne biztonságosan, gyorsan és kényelmesen eljutni, akár külföldre is. 

Autóink magasan felszerelt, biztonságos és kényelmes Fiat Scudo és Peugeot Expert típusú személygépkocsik, melyek jó műszaki állapotúak, rendszeresen karbantartottak, valamint ingyenes és korlátlan WI-FI-vel (interneteléréssel) rendelkeznek.

Jelenleg a fizetés készpénzben vagy bankkártyával, a sofőrnél történik, valamint átutalásra van mód és lehetőség.

Vállalkozásunk dinamikusan fejlődik, így a közeljövőben tervezzük gépjármű parkunk bővítését.

A NoriGo Travel rendelkezik minden engedéllyel, melyek a személygépkocsis személyszállításhoz szükségesek (A 89/1988. (XII. 20.) MT rendelet alapján, mely a közúti közlekedési szolgáltatásokat és a közúti járművek üzemben tartását szabályozza):

  • A Nemzeti Közlekedési Hatóság tevékenységre vonatkozó engedélye
  • Az autókat több éves gyakorlati tapasztalattal, 2. csoportú egészségügyi alkalmassággal, és PÁV II. vizsgával rendelkező hivatásos sofőrök vezetik
  • Személyszállító Vállalkozói Szakvizsga Bizonyítvány
  • A gépjárművek az NKH külön jogszabálya alapján minősítettet és tanúsítottak, a személyszállítási tevékenység végzésére alkalmasak
  • A gépjárművek NT számmal rendelkeznek
  • Az ülőhelyek számának megfelelő kiemelt utasbiztosítás

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken, vagy űrlapunk segítségével, fiatalos és lendületes csapatunk minden esetben igyekszik megoldást találni utazási igényeire.  

Útvonalaink, viteldíjak (reptéri transzfer)

Legfőbb útvonalaink:

  • Reptéri transzfer Pécs - Budapest, Liszt Ferenc repülőtér > 17.000 Ft / fő